Ce se întâmplă dacă bei apă pe stomacul gol? Iată TRATAMENTE cu efecte nemaipomenite

Distribuie

Numeroase studii au confirmat efectul extraordinar pe care Îl are asupra corpului nostru, apa băută pe stomacul gol. Iată care sunt aceste beneficii.

Metoda de tratament – Dieta Japoneză cu apă pe stomacul gol

  • Când te trezeşti dimineaţa, înainte să te speli pe dinţi, bea 640 de ml de apă. Apa pe care o bei nu trebuie să conţină fluorură.
  • Spală-te pe dinţi şi în următoarele 45 de minute nu mai bea sau mânca nimic.
  • După 45 de minute, poţi avea micul-dejun obişnuit.
  • După micul dejun, prânz şi cină, nu bea şi nu mânca nimic timp de 2 ore.
  • Persoanele în vârstă sau bolnave, care nu pot să bea 4 pahare de apă pe stomacul gol, pot să înceapă cura cu acea cantitate pe care o acceptă corpul lor, până se obişnuiesc cu doza recomandată de 640 de ml de apă pe stomacul gol, notează garbo.ro.

Câte zile trebuie să dureze tratamentul?

– Presiune crescutăîin sânge – 30 de zile
– Boli gastrice – 10 zile
– Diabet – 30 de zile
– Constipaţie – 10 zile
– Tuberculoză – 90 zile
– Cancer 180 zile

În mod ideal însă, ar trebui ca acest obicei al consumului de apă pe stomacul gol, să fie o normalitate în viaţa noastră, să fie o rutină. În acest mod îţi asiguri energia zilnică necesară şi îţi ajuţi organele să funcţioneze mai bine. Suntem 75% apă şi avem nevoie de apă pentru a funcţiona optim!

Atenţionare specială: Persoanele care suferă de atrită ar trebui să aplice această metodă în primele trei zile ale săptămânii şi apoi să facă pauză şi apoi, din nou, de data aceasta în fiecare zi a săptămânii. Acest tratament nu are efecte adverse, cu excepţia nevoii de a urina mai des.


Distribuie
..