Ce observă instant bărbaţii când faceţi sex pentru prima dată

Distribuie

Atunci când vine vorba despre sex, fiecare bărbat are propriile lui preferinţe şi gusturi. Dacă ţi-ai petrecut mai mult timp aranjându-te pentru o întâlnire decât pentru un interviu, nu eşti singura. Femeile petrec în jur de şase ore pregătindu-se înainte de a face sex cu un bărbat pentru prima oară, spune un sondaj realizat de brand-ul de lenjerie intimă britanic Bluebella.

Pare ciudat, dar gândeşte-te la fiecare programare la manichiura, pedichiura, epilat şi la toată alergătura după o lenjerie intimă sexy. Apoi aminteşte-ţi cât timp îţi ia ţie să alegi un outifit, să-ţi pregăteşti părul, unghiile, machiajul şi zonele intime înainte de o întâlnire.

În timp ce femeile petrec atât de mult timp pentru a se pregăti de prima noapte de sex, acesta nu este cel mai important lucru care reprezentantele sexului frumos ar trebui să se gândească, scrie kfetele.ro. Un sondaj realizat printre cititorii „Men’s Health” dezvăluie ce obervă bărbaţii în primul rând atunci când fac sex cu o noua parteneră. Pe lângă răspunsurile clasice (sâni, posterior, buze), există şi un alt trend.

Încrederea – este primul lucru pe care bărbaţii îl observă după ce îţi dai jos hainele. Nu va observa părul neepilat sau pielea uscată a mâinilor. Se va concentra asupra modului în care îl faci tu să se simtă.

Mişcările – Bărbaţii adoră când femeile iau initiaţiva în pat. Nu observa nimic altceva atunci când partenera lor le face o impresie bună de la prima întâlnire.

Ochii – Aceasta parte a corpului a fost una dintre cele mai menţionate în sondaj. Aşa că pregăteşte-ţi un machiaj sex cu care să îl seduci.


Distribuie