Ce afecţiuni tratează VARZA şi de ce este ALIATUL siluetei tale

Distribuie

Varza este o legumă ce conţine vitaminele C, E, complexul B, dar şi minerale precum calciu, fosfor, fier, magneziu, sodiu şi potasiu. Aceasta vindecă numeroase boli grave, dar este şi aliatul perfect în eliminarea kilogramelor în plus.

Varza este bogată în minerale, vitamine şi totodată are o listă mare de minunăţii terapeutice. Această legumă previne apariţia cancerului dar are şi proprietatea de a ne scăpa de kilogramele în plus. Ajută la întărirea unghiilor şi îmbunătăţeşte vederea.

Varza este un aliment nemaipomenit ce întinereşte celulele şi previne apariţia cancerului de colon. Totodată reglează digestia, previne oboseala şi tratează ulcerului, diabetului, infecţiile cutanate şi anemia.

Substanţele din varză calmează şi remineralizează organismul, dându-i energie. Acest aliment face minuni pentru silueta ta, ajutându-te să slăbeşti 5 kg pe săptămână. Pentru rezultate cât mai rapide şi eficiente, varza trebuie comsumată crudă, sub formă de salată, cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.

Într-o săptămână, dieta cu varză, crudă sau sub formă de supă poate face minuni pentru frumuseţe. Dacă această dietă este foarte strictă şi complicată, atunci consumaţi cel puţin o salată de varză pe zi de aproximativ 300 g. Sucul de varză este şi el este extrem de eficient în această cură de slăbire. 

Pe parcursul dietei cu varză este indicat să consumaţi cât mai multe fructe, legume şi proteine slabe precum ouă fierte şi carne de pui sau vită.


Distribuie
..