Buzele, gâtul şi decolteul sunt cele mai sensibile zone ale corpului! Aveţi grijă cum le protejaţi

Distribuie

Deşi femeile iubesc nespus de mult să aibă grijă de ele, există anumite zone care nu sunt întotdeauna protejate. Spre exemplu, gâtul, buzele şi decolteul, au fost întotdeauna apreciate, simţite şi adorate. Să ştiţi că acestea sunt considerate cele mai sensibile zone ale corpului.

Chiar dacă mulţi cred că există şi alte zone care pot fi considerate gingaşe, specialiştii afirmă că noi trebuie să avem grijă anume de ele. Aşadar, grija poate avea mai multe aspecte. Atât la exterior, cât şi în interior, ele necesită hidratare şi îngrijire.

Cum putem oferi tratament buzelor? Păi bine, acestea au nevoie de o grijă specială la fel ca alte părţi ale corpului. Aşa cum aplicăm pe suprafaţa feţei înainte de fondul de ten o cremă,  fix aşa şi pentru buze. Putem folosi o periuţă de dinţi cu peri moi cu care vom exfolia cu blândeţe, prin mişcări circulare. Este strict necesar şi un balsam de buze calitativ, care va hrăni buzele şi le va hidrata.

Şi buzele se demachiază. Folosiţi pentru demachiere un lapte special sau o soluţie micelară. Evitaţi loţiunile tonice. Noaptea, înainte de culcare, aplicaţi un strat generos de balsam care să acţioneze până dimineaţa.

Dintre tratamentele naturiste, se recomandă ungerea buzelor cu miere, smântână, ulei de măsline. Este importantă hidratarea din interior, prin consumarea a cel puţin 1,5 litri de lichide zilnic.

Gâtul şi decolteul la fel sunt zone care au nevoie de o atenţie sporită. Acestea sunt regiuni cu piele foarte sensibilă şi sunt printre primele care ne trădează vârsta. Atât tenul, gâtul şi decolteul necesită demachiere, tonificare cu o loţiune tonică şi aplicarea unei creme hidratante.

Să ştiţi că masajul reprezintă o etapă importantă de îngrijire a gâtului. Acesta se efectuează cu ambele mâini de o parte şi de alta, făcut în sens ascendent, de jos în sus, şi terminând cu un uşor pălmuit sub bărbie.

Nu folosiţi crema de corp pentru a hidrata gâtul şi decolteul! Acest lucru este strict interzis.

Aveţi grijă de sănătatea şi frumuseţea voastră!

 

Distribuie
..