Băutura ignorată de lumea medicală, poate vindeca CANCERUL

Distribuie

De ce foarte mulţi dintre noi nu cunoaştem acest leac şi de ce nu este folosit de către lumea medicală? Pentru că există anumite organizaţii care au un interes.Majoritatea dintre noi nu cunoaştem proprietăţile miraculoase de vindecare ale acestei combinaţii, cea de lămâie şi bicarbonat de sodiu. Anume această combinaţie te poate trata.

Foarte multe persoane mor  în timp ce acest secret este păstrat cu o gelozie cruntă pentru a nu fi afectat interesul marilor corporaţii medicale, scrie realitatea.net.

Lămâia are efecte anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetări ştiinţifice. În plus, are un efect de vindecare foarte puternic asupra chisturilor şi asupra tumorilor.

Acest fruct a fost testat pe toate tipurile de cancer, iar cercetătorii au ajuns la concluzia că lămâia are capacitatea de a vindeca această afecţiune gravă. Iar dacă se adaugă bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrată.

De asemenea, lămâia are un foarte puternic efect anti-microbian, putând trata cu succes o gamă largă de afecţiuni fungice şi bacteriene. Lămâile sunt foarte eficiente în tratamentul viermilor şi paraziţiilor intestinali. Nu în ultmul rând trebuie precizat că acestea au un efect antidepresiv foarte puternic, reglează tensiunea arterială, luptă împotriva stresului şi calmează sistemul nervos.


Distribuie
..