Avea 100 de kilograme, însă a slăbit spectaculos prin motociclism. Uite cum arată acum tânăra FOTO în articol

Distribuie

Danielle Miller, o tânără în vârstă de 22 de ani din Marea Britanie, ajunsese să cântarească 114 kilograme. Ea a reuşit, însă, să slăbească, iar în prezent arată senzaţional. Majoritatea persoanelor care au probleme cu greutatea fie ţin dietă, fie merg la sală. Danielle Miller, însă, o tânăra care ajunsese să cântărească 114 kg, s-a înscris la cursuri de motociclism. Instructorii i-au spus că pentru a nu-şi pune viaţa în pericol, trebuie să fie într-o formă fizică şi psihică perfectă.

Pasiunea pentru motoare a fost puternică, iar Danielle a reuşit să slăbească aproape jumătatea din greutatea corporală, prin practicarea motociclismului, completând însă adrenalina cu un regim de viaţă sănătos, scrie kanald.ro. În prezent tânăra cântăreşte 69 de kilograme şi arată fenomenal.

Mai mult decât atât, Danielle Miller a devenit chiar campioana la motor cross, iar viaţa ei s-a schimbat radical. Tânăra susţine că adrenalina ţi competiţiile o ţin mereu în formă. „Faptul că am slăbit, m-a transformat într-o cu totul altă persoană. Ma izolasem, nu obişnuiam să ies, dar acum nu numai că am slăbit, dar sunt şi campioană la motor cross”, a declarat Danielle Miller pentru Daily Mail.


Distribuie
..