Antibioticul natural care te scapă de infecția urinară

Distribuie

Infecțiile urinare se numără printre cele mai frecvente probleme de sănătate. Vezi ce antibiotic natural te ajută să scapi de ele.

Infecția urinară este foarte dureroasă, iar prezența la medic în astfel de momente este esențială. Până când ajungi acolo, însă, poți folosi un antibiotic natural, care acționează împotriva inflamației vezicii. Simptomele care ar trebui să te trimită la doctor sunt durerile de spate, febră și frisoane, prezența sângelui în urină, durere la urinare și nevoia de a merge des la toaletă. Bacteria Escherichia coli este una dintre principalele cauze ale acestei afecțiuni.

Cum îți prepari un antibiotic natural

Ingrediente:

  • 250 de grame de rădăcină de pătrunjel.
  • 250 de grame de coajă de lămâie.
  • 250 de grame de miere de albine.
  • 2 ml de ulei de măsline.

Taie rădăcina de pătrunjel în bucăți mici și pune-o-o în blender, alături de coaja de lămâie, mierea de albine și uleiul de măsline. Amestecă toate ingredientele, până când obții o pastă omogenă, apoi adaug-o în frigider. Ia în fiecare dimineață o lingură din acest antibiotic. În perioada în care urmezi acest tratament natural, evită cafeina și ciocolata, pentru că aceste substanțe ajută bacteria să invadeze tractul urinar, potrivit worldhealthinfo.net.

libertatea.ro


Distribuie
..