Acestea sunt lucrurile la care merită să spui “DA”

Distribuie

“Nu” – este cuvântul pe care oamenii îl spun cel mai des în ultima perioadă. “Nu vreau să merg la petrecere pentru că nu cunosc pe nimeni”, “nu merg la cafea pentru că sunt obosită”, etc. Obişnuiţi cu rutina zilnică, se întâmplă să mai uităm de noi şi de timpul nostru liber, spunând “nu” în loc de “da” la orice provocare.

Iată câteva lucruri la care merită să spui “DA”:

Ajutorul din partea cuiva

E bine să poţi face totul singură, iar uneori obişnuindu-te nu mai vrei să accepţi ajutorul nimănui. Întodeauna spune da oamenilor care se oferă să-ţi acorde o mână de ajutor.

Să mergi la un party unde nu ştii pe nimeni

Dacă te numeri printre pesoanele mai puţin communicative  nu înseamnă că e un motiv de a refuza invitaţia la un astfel de evniment. Fii sigură că aşa vei întâlni oameni minunaţi şi interesanţi. Mai mult, nimeni nu îţi spune până când trebuie să stai. Pleci oricând vrei. De obicei, în cazul patrecerilor unde nu cunoşti pe nimeni oamenii îşi fac prieteni pe viaţă sau îşi întâlnesc cea de-a doua jumătate.

Să petreci o zi în pijama

Posibilitatea de a petrece un weekend fără a face ceva este o plăcere rară. Desigur, acasă ai o grămada de făcut, dar dacă vrei să te odihneşti cu adevărat, amână alte lucruri şi petrece o zi întinsă pe pat în faţa televizorului.

Vacanţa neplănuită

Dacă eşti şi tu o persoană care-şi iubeşte la nebunie munca te vei gândi cu siguranţă că şefului nu-i va plăcea această escapadă, iar colegii te vor urî pentru că le-ai lăsat şi partea ta de muncă. Totuşi, vacanţa este meritul fiecăruia. O vacanţă neplănuită însă, este mai mult decât crezi. Aventura, frica de necunoscut,  sunt doar câteva lucruri ce te vor readuce la viaţă şi te vor face mai fericită.

Parul natural

Foloseşti atât de des placa pentru păr, încât prietenii tăi nici măcar nu au ştiut că ai bucle. Nu face asta pentru a părea mai simpatică altora, arată prietenilor adevărata podoabă capilară.

Să iei lecţii de dans

Noua activitate  fizică va alunga plictiseala, îţi va face muşchii mai fermi şi picioarele mai frumoase. Desigur că va fi complicat să faci ceva ce nu ai mai încercat niciodată, cel mai important e să păşeşti pragul şcolii de dansuri, acolo se va ocupa de instructorul de tine.

Să iei prânzul cu bunicii

Nu realizezi cât de mult înseamnă aceştia pentru tine, decât în momentul în care îi pierzi. Dacă bunica te cheamă la plăcinte iar bunelul să-ţi arate cum ia mierea de la albine, atunci vino. Cu siguranţă nu ai ascultat încă toate istorioarele despre copilaria părinţilor tăi şi a ta. Depănarea amintirilor din trecut şi poveţele buneilor, te vor ajuta să găseşti răspunsul la multe întrebări.


Distribuie
..