Acest medicament va ridica în picioare chiar și un muribund

Distribuie

Așadar, pentru a pregăti acest medicament considerat atotvindecător avem nevoie doar de trei ingrediente: usturoi, miere și oțet de mere! Combinația acestor componente este o armă formidabilă în lupta împotriva multor boli. Astmul, artrita, hipertensiunea arterială, infertilitatea, impotența, chiar și cancerul – toate aceste boli teribile nu vor putea rezista acestui elixir de vindecare. Acțiunea acestei băuturi se datorează creșterii rapide a imunității și reducerii nivelului de colesterol “rău” din organism. Acest remediu a fost testat de mulți pacienți cu forme severe de boală și deja după 2 săptămâni de administrare, ei simțeau o îmbunătățire considerabilă a sănătății – totul datorită combinației acestor componente deosebit de importante pentru organism.
Această băutură curativă nu are efecte secundare și este utilă nu doar acelor care au probleme de sănătate. Chiar și pentru persoanele perfect sănătoase, acest elixir din miere, usturoi și oțet de mere este o adevărată descoperire! Consumând acest remediu zilnic, vă veți proteja de infecțiile sezoniere și veți întări proprietățile protectoare ale organismului.

Veți avea nevoie de:

  • 1 ceașcă oțet de mere
  • 1 ceașcă de miere naturală proaspătă
  • 10 căței de usturoi

Mod de preparare:

Curățiți usturoiul de coajă. Amestecați cățeii de usturoi întregi cu oțet și miere, puneți amestecul într-un borcan bine sigilat. Lăsați la măcerat timp de 10 zile. Păstrați băutura în frigider.

Mod de administrare: 

Administrați înainte de masă câte 2 linguri ( pe zi) din acest remediu. Puteți să-l beți cu apă sau ceai, dar să nu mâncați nimic 15 minute după administrarea elixirului.

Rezultatul nu se va lăsa așteptat: deja din a 5-a zi veți simți că au dispărut slăbiciunile, durerile de cap, se îmbunătățește digestia și tonusul general al corpului. Un astfel de tratament este indicat tuturor celor care suferă de anemie, insomnie, sindromul astenic. În stadiile incipiente ale cancerului, această băutură acționează mecanismele naturale de apărare ale organismului și grăbește recuperarea lui!

Folosiți această băutură valoroasă chiar de la începutul sezonului rece și nici o infecție nu vă va putea speria!

sanatosi.com.


Distribuie
..