A refuzat să mai mănânce vreodată. Vezi cum supravieţuieşte un tânăr din SUA

Distribuie

Un tânăr din SUA este de părere că mâncarea ocupă prea mult din timpul oamenilor, aşa că a inventat ceva care să-i ţină locul. El a refuzat să mai mănânce vreodată şi a inventat un cocktail fără miros pe care l-a numit Soylent. Chiar dacă arată ciudat, bărbatul explică că avantajul este că nu conţine toxinele care ar putea să te îmbolnăvească de cancer.

Rob Rhinehart, în vârstă de 24 de ani,  menţionează că băutura nu are gust şi asta îl ajută să o suporte mai bine de jumătate de an. Mai mult de atât, băutura conţine elemente importante pentru o dietă echilibrată.

Rob a inventat acest cocktail după ce un prieten de familie a slabit foarte mult după o boală,  încât nu mai avea energie de a-şi  mai face mâncare.
„ Am început să citesc cărţi de biologie, astfel mi-a venit ideea că posibil pentru organismul omenesc  nu contează sub ce formă primeşte nutruţia, important e conţinutul de energie”, afirmă tânărul.

Băutura conţine minerale, vitamine, aminoacizi,glucide, grăsimi şi alte componente importante.

Ca  grăsimi el foloseşte ulei de măsline, ulei de peşte şi  hidraţi de carbon. În plus, în cocktail sunt  adăugaţi  antioxidanţi şi probiotice.

Mai mult decât atât, acesta susţine că el poate pierde cu uşurinţă în greutate prin schimbarea proporţiilor de ingrediente din băutură. Americanul  speră că  invenţia sa va contribui la rezolvarea problemei foametei în lume.

Compoziţia chimică a produsului: glucide (200 g), proteine (50 g), grăsimi (65 g), sodiu (2,4 g), potasiu (3,5 g), clorură de (3.4g), fibre (5 g), calciu (1 g), iod (150 mg), magneziu (400 mg), zinc (15 mg), seleniu (70 mg), cupru (2 mg), mangan (2 mg), crom (120 micrograme), molibden (75 mg), vitamina A (5000 UI), vitamina B6 (2 mg), vitamina B12 (6 mg), vitamina C (60 mg) ?i vitamina D (400 UI), vitamina E (30 UI) , vitamina C (80 mg), tiamină (1,5 mg), riboflavină (1,7 mg), niacină (20 mg), acid folic (400 mcg), biotină (300 mcg), acid pantotenic (10 mg).


Distribuie