A îndepărtat pistruii cu o mască făcută de ea. Cât de bine arată acum tenul tinerei

Distribuie

Remediile pentru pistrui, au, în general, cam aceleași ingrediente și de obicei suntem refractare la ideea de a le urma, deoarece nu suntem convinse de efectul acestora. O tânără din Marea Britanie a încercat o mască pentru petele de pe ten, folosind bicarbonat de sodiu, suc de lămâie, miere și un albuș de ou, iar diferența este vizibilă.

După ce a aplicat acest tratament de trei ori pe săptămână, rezultatele au fost vizibile

Înainte de a aplica masca a curățat bine tenul și a umezit fața. Mai apoi a luat bicarbonatul de sodiu cu care a masat ușor suprafața feței, pentru exfoliere. A clătit.

A spart un ou și deasupra unui bol a separat albușul de gălbenuș, păstrându-l doar pe primul. L-a bătut până acesta a devenit ca o spumă.

Sucul de la o jumătate de lămâie a fost adăugat peste albușul de ou, după care o lingură de miere organică a fost pusă în amestec. A mixat bine toate ingredientele, până când au format o substanță omogenă.

Cu o perie a aplicat pe suprafața feței afectată de pete și a lăsat să acționeze timp de 10 minute. Când fața a început să o strângă, tânăra a clătit cu apă călduță și săpun hidratant.

Priviți aici toți pașii urmați de tânăra din Marea Britanie pentru îndepărtarea pistruilor.

Folosește laptele

Acidul lactic este cunoscut ca fiind un inamic împotriva pistruilor care pot apărea la suprafața pielii. Dacă dai cu lapte pe față acesta va acționa asemeni unui peeling delicat care va îndepărta petele nedorite.

Frunze de țelină

Câteva frunze de țelină se pun la fiert, după ce au dat un clocot se aplică peste pistrui. Urmează tratamentul timo de trei zile și vei scăpa de petele de melatonină.

Fructe

O mască foarte bună este cea din castraveți, coacăze și caise. Pulpa fructelor dată prin blender și aplicată masca pe ten va avea un efect vizibil în trei zile. După ce ai lăsat să acționeze 20 de minute, clătește.

unica.ro


Distribuie
..