Vezi ce bijuterii fac SENZAŢIE. Tendinţele designerilor pentru vara 2013

Distribuie

Brăţările sunt foarte atractive vara, pentru că adaugă stil şi rafinament ţinutei. Ele devin centrul de interes, atrag privirile şi conferă un aer chic şi elegant. Bijuteriile tind să fie o pată de culoare şi vor să scoată din anonimat absolut orice ţinută, pentru că, odată purtate, ele sunt culoare dominantă.

Cu motive etnice, retro sau futuriste, naturale sau arhitecturale şi din materiale obţinute prin metode moderne, bijuteriile verii lui 2013 sunt foarte contrastante, dar toate tind să individualizeze, să strălucească şi să uimească, mai ales prin mărime.

Una din principalele surse de inspiraţie pentru această vară este aspectul antichizat. Epoca victoriană este una dintre cele mai populare printre faimoşii designeri de modă.


Tot ce are aspect de vechi se poartă. Bijuteriile cu aspect vintage au puterea de a schimba o ţinută simplă într-una mai elegantă. Brăţările sunt noua strălucire a sezonului şi tocmai de asta, designerii au creat brăţările mai masive şi mai strălucitoare pentru această vară. Tendinţa a apărut anul trecut iar în prezent continuă, ba chiar ia amploare.

Se poartă brăţările dintr-o mulţime de materiale: acril, metal şi perle de cristal. Culorile sunt variate, dar predomină  totuşi culorile neon.


Distribuie
..