VESTE ŞOC: Dolce şi Gabbana au fost condamnaţi la închisoare

Distribuie

Celebrii designeri vestimentari Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au fost condamnaţi miercuri, de către justiţia italiană, la un an şi opt luni de închisoare, pentru evaziune fiscală în valoare de milioane de euro.

Designerii au fost găsiţi vinovaţi pentru că nu şi-au declarat venituri de peste 1 miliard de euro. Magistraţii au arătat că cei doi au încercat să treacă neobservată imensa sumă.

Ceatorii vestimentari nu au fost prezenţi la proces şi neagă acuzaţiile aduse. Spre fericirea celor doi,  s-ar putea ca Dolce şi Gabbana să nu stea nici măcar o zi după gratii. Asta, pentru că durata unui recurt este pe un timp îndelungat. 
 
Purtătorul de cuvânt al companiei nu a dorit să comenteze condamnarea  celor doi titani ai modei.   Procesul a fost deschis în mai 2008,  când autorităţile au deschis cruciada împotriva evazioniştilor, după atacul  crizei financiare.
 
 Miercuri, 19 iunie,  judecătorii au stabilit că Dolce şi Gabbana şi-au vandut compania către firma Gado, din Luxemburg, pentru a evita plata unor impozite pe redevente în valoare de aproape un miliard de euro (1,3 miliarde de dolari).


Distribuie
..