Top accesorii de vară must have în garderoba ta

Distribuie

Vara se apropie cu paşi mari, iar pentru a o primi aşa cum se cuvine, trebuie să faci loc pentru câteva accesorii îndispensabile acestui sezon. Renunţă la culorile închise şi sumbre şi optează pentru accesorii originale şi colorate. Vezi ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta!

Ochelarii de soare – primăvara asta a venit cu noi şi frumoase modele de ochelari. Pentru că aceştia completează orice ţinută, trebuie să ai nu doar o singură pereche, ci mai multe ca să le poţi combina. Optează în acestă vară pentru ochelarii coloraţi cu forme îndrăzneţe. Fii sigură că atunci când achiziţionezi o pereche de ochelari să fie buni şi de calitate, aceştia trebuie să-ţi protejeze ochii, nu doar să-ţi dea un look cool.

O geantă supradimensionată – pentru că în această vară este la modă tot ce e colorat, alege şi tu să porţi o geantă plină de culoare. Faptul că este mare îţi va aduce beneficii, vei putea purta în ea tot de ce ai nevoie, de la costum de baie, până la o cremă de protecţie solară ş.a.

Coroniţele din flori – acestea au reuşit să cucerească deja prin rafinamentul şi originalitatea lor.  Un asemenea accesoriu, te va scoate neapărat în evidenţă pentru că este inedit. Poţi opta şi pentru coroniţele din flori vii, un must în rândul mireselor. Acestea vor da un aer romantic ţinutei tale.

Pălăriile oversize – cei de la Chanel au lansat o colecţie impresionantă de pălării de dimensiuni mari. Poţi opta pentru pălării cu elemente transparente sau cele în culori alb, roz sau maro, pe care le poţi asorta atît unei ţinute elegante cât şi unei casual.

Inelele subţiri şi opulente – în acestă vară sunt la modă inelele bogate atât în forme cât şi în culori. Vei ieşi în evidenţă prin inelele subţiri dar abundente. Alege-le pe cele în culori de mentă, coral, galben, muştar, albastru închis.

Eşti gata să-ţi reînnoieşti garderoba?

 

Surse foto: lifestyle.bzi.ro, www.ele.ro, www.tendinteinmoda.com, www.rochiienvogue.ro, www.one.ro. 


Distribuie
..