Top 5 Fashioniste din Rusia care dictează moda străzii

Distribuie

De ceva timp fashionistele rusoaice au invadat moda străzii internaţionale şi au devenit într-un timp record răsfăţatele designerilor şi a presei de specialitate. Acestea au cucerit prin verticalitatea sa faţă de tendinţele, care vin şi pleacă.

Iată topul celor mai fashioniste rusoaice, care inspiră fotografii de ,,streetslyle”.

1. Ulyana Sergeenko

Rusoaica cu o alură graţioasă, care a apărut în lumea modei precum ,,tsunami”. Stilul  nobilar din anii ’50 este combinat cu influente din portul tradiţional şi din cinematografia rusă, într-o manieră echilibrată.

2. Miroslava Duma 

Fostul editor Harper’s Bazaar Rusia, are deja câţiva  ani buni de apariţii pe blogurile de ,,streestyle” în spate. Mereu îmbrăcată ,,chic”, în ţinute abia afişate pe podium de la designeri celebri sau, din contra, de la tineri designeri din Rusia, Miroslava Duma nu renunţă niciodată la colierele  masive, pe care le poartă cu ţinute elegante sau cu pulovere.


3. Vika Gazinskaya 

Vika Gazinskaya este un designer din Rusia care a devenit vedetă în primul rând datorită apariţiilor spectaculoase de pe paginile de ,,streetstyle” din întreaga lume. Mereu afisând creaţii proprii, tânăra  blondină, insereaza mereu accente sport în ţinutele sale care au cucerit moda străzii.


4. Lena Perminova

Modelul Lena Perminova se deosebeşte de grupul rusoaicelor dinstincte prin atitudinea rebelă pe care o afişează. Fie că este vorba de o coafură aparent nestudiată sau de o pereche de bocanci asortaţi cu cea mai delicată rochie, Lena îşi exprimă mereu spiritul liber prin alegeri nonconformiste. Preferatele ei sunt detaliile militare.


 5. Anya Ziourova

 Fashion director-ul revistei Tatler Rusia, aduce în atenţie o tendinţă foarte importantă sezonul acesta, şi anume imprimeurile grafice.  Cu o înfăţişare androgină, Anya Ziourova mizează adesea pe imprimeuri care atrag atenţia.Distribuie