Top 15 accesorii vestimentare în culoarea anului 2015: MARSALA

Distribuie

Începem anul cu o ştire mai mult sau mai puţin nouă. Cei de la Pantone stabilesc în fiecare an o culoare reprezentativă, care mai apoi e preluată de trend-set-erii şi designerii renumiţi ai întregii lumi. Dacă anii trecuţi am fost îndrăzneţe şi tinereşti cu verdele smarald sau radiante ca orhideele, anul acesta ne vom înveli cu Marsala.

Marsala – culoarea vinului

La o primă impresie culoarea a provocat controverse şi mulţi s-au întrebat cum, de unde şi mai ales, de ce; dar cu cât o priveşti mai mult, cu atât e mai interesantă şi parcă tot mai atractivă. Ca să lămurim totul de la origini, culoareaMarsala e a unui vin produs, unde altundeva decât în Marsala, Sicilia. Şi ca şi vinul al cărui nume îl poartă, ea denotă naturaleţea şi sofisticarea tonurilor pământii.

haine si accesorii

Motivul pentru care ea a primit statutul înalt al acestui an se datorează versatilităţii acesteia, pentru că se potriveşte atât stilului masculin cât şi celui feminin. O culoare schimbătoare care atunci când are un finisaj mat, accentuează particularităţile organice iar dacă este lucioasă, conferă un aer fermecător şi luxuriant.


Distribuie
..