Toamna se poartă CIZMELE de CAUCIUC. Alege-ţi modelul potrivit în GALERIE FOTO

Distribuie

Zilele de toamnă cu ploaie şi vânt rece au înlocuit frunzele foşnitoare şi soarele călduţ. Ce ne facem cu ploaia, frigul şi umezeala care ne expune riscurilor îmbolnăvirii? Purtăm cizme de cauciuc, ca să ne ferim picioarele de frig şi umezeală. Iată câteva cizme de cauciuc trendy, pentru aceste zile ploioase de toamnă.

Indiferent de culori sau modelul de sub genunchi (cu manşetă, cu blană imitaţie), cizmele de cauciuc de lungime medie sunt numai bune de purtat cu o pereche de jeans, scrie bzi.ro. Cizmele de cauciuc nu pot fi nici sexy, nici de ocazie, deoarece scopul lor principal este să te ferească de umezeală şi să ai picioarele sănătoase, să nu răceşti.

Cu toate astea, dacă e nevoie să porţi cizme de cauciuc, pentru că plouă tare şi mult, nu înseamnă că trebuie să cumperi unele urâte. Alege culori vii, care să te facă să uiţi de ploaie, noroi şi frigul ce se apropie. Dacă eşti friguroasă, de fel, cel mai bine este să optezi pentru niste cizme de cauciuc cu manşete sau chiar şosetă interioară din lână. Nu numai că ţin cald şi te feresc de guturai, dar izolează şi mai bine umezeala. S-au purtat şi anul trecut şi încă sunt foarte simpatice. Cum în materie de formă, cizmele de cauciuc nu lasă prea mult loc imaginaţiei, poţi alege între modele diferite de talpă, sau modelul imprimat pe ele. Strică monotonia zilelor ploioase şi alungă frigul din suflet cu cele mai simpatice şi colorate cizme de cauciuc pe care le poţi găsi în magazine.

 


Distribuie
..