Sunt articolul tău vestimentar preferat! 3 TRUCURI pentru a-ți da seama că blugii ți se potrivesc

Distribuie

Atunci când nu știm ce să mai purtăm din garderobă sau ne dorim ceva confortabil optăm pentru o pereche de blugi. Fie că avem mai multe variante de culori și modele, ori o singură pereche preferată, aceștia trebuie să întrunească o serie de caracteristici pentru a fi sigure că ne vin perfect și că ne pun în valoare trupul.

Pentru cele care doresc să verifice dacă perechea de blugi preferată este și potrivită, iată 3 trucuri prin care depistăm acest lucru:

1. Examinează zona gleznelor și a picioarelor – Dacă sesizați material în exces în aceste părți este clar că perechea de blugi este nepotrivită. Vă puteți da seama că jeanșii sunt prea strâmți dacă materialul din zona coapselor este înclinat spre stânga sau dreapta. Un alt loc cheie pe care trebuie să-l verificați este cel al gleznelor. Excesul de material de aici este un alt motiv de a reevalua dimensiunea.

2. Ai grijă de fermoar – Dacă simți nevoia de a te descheia de fiecare dată când te așezi, nu este un semn bun. Blugii prea strâmți pot crea efectul de posterior aplatizat și se pot deschide mereu. Trebuie să fii atentă, de asemenea, pentru că pe lângă disconfort există și problema circulație sangvine.

3. Cutele pot spune multe despre mărimea potrivită – Se pare că dacă acestea apar în interior, blugii sunt prea strâmți, iar cele din exterior marchează faptul că sunt prea largi.

euforia.tv.


Distribuie