Street-style: Look-urile de vară ale modelelor internaţionale (GALERIE FOTO)

Distribuie

Vara e în toi, iar dacă nu mai ai nicio sursă de inspiraţie pentru outfit-uri trendy ţi-am pregătit o galerie foto adunată de la look-urile de vară a celor mai celebre modele din lume, cum ar fi Miranda Kerr, Gisele Bundchen, Rosie Huntington-Whiteley, Kate Moss şi altele. Inspiră-te de la vedete şi crează-ţi un stil de vară original!

Stilul tuturor modelelor este foarte original, însă ales cu simplitate – te poţi convinge de acest lucru privind galeria de mai jos.

Kate Moss este supranumită regina stilului boho şi a hainelor cu straturi. Modelul adoră să experimenteze cu combinaţii de printuri şi pânze neobişnuite.

O altă amatoarea de experimente îndrăzneţe şi de stil de „fată rea” o putem numi pe bună dreptate pe Karoo Delevin. Spre exemplu modelul nu se teme să combine o geacă de piele şi cizme în stil rock cu o rochie feminină.

Îngerii de la Victoria’s Secret în viaţa de zi cu zi deseori preferă să se îmbrace în haine comode. Miranda Kerr a demonstrat prin street style-ul său că poate arăta la fel de şic ca şi pe podium, îmbrăcând doar o pereche de ghete şi blugi.

Pe Alessandra Ambrosio se întâmplă foarte rar să o vedem în rochie – modelul adoră să poarte pantaloni scurţi, tunici şi maiouri largi şi încălţăminte joasă.

Heidi Klum

Modelul Jordania Dunn

Adiana Lima

Modelul Candice Swanepoel

Naomi Campbell

 Modelul Lily Aldridge

Modelul Anna Rubik

Model Soutzen Kroes

 Modelul Rosie Huntington-Whiteley

foto: vk.ru


Distribuie
..