STREET STYLE cu Diana Musaelean. ” Nu există femei urâte, ci femei care uită de faptul că sunt frumoase”

Distribuie

Citeşte un interviu cu redactorul zumi.md, Diana Musaelean, o jurnalistă puternică, ambiţioasă, care ştie ce vrea şi este dispusă să muncească pentru a atinge culmile succesului în domeniul în care activează. Diana consideră că femeia, prin simplul fapt că s-a născut femeie, are obligaţia de a fi frumoasă.

Citeşte care este viziunea Dianei despre modă şi vezi care sunt tendinţele vestimentare ale ei, într-un interviu acordat pentru site-ul fashionguide.md.

Cât este de important pentru o femeie să aibă grijă de aspectul său fizic?

Este indispensabil! Nu există femei urâte, ci femei care uită de faptul că sunt frumoase. De fapt, aspectul fizic pentru o femeie este o carte de vizită, atât în viaţa personală, cât şi în carieră. Important este pentru o femeie să se iubească şi să-şi accepte toate defectele, doar atunci va deveni cu adevărat frumoasă.

Moda pentru tine este o pasiune sau o obligaţie?

Nu e nici pasiune, nici obligaţie. La fel cum fac diferite proceduri de îngrijire şi înfrumuseţare, ţin să am în garderoba mea haine care să mă avantajeze, bineînţeles, alese în funcţie de tendinţele dictate de modă. Pentru mine moda este o parte din stilul meu de viaţă, însă pe viitor poate fac şi o pasiune din asta.

În ce stil vestimentar te regăseşti cel mai mult?

Experimentez cu mai multe stiluri, în funcţie de starea de spirit pe care o am într-o anumită zi. Prefer stilul casual, pe care îl port cel mai des. Îmi place eleganţa, de aceea adopt și stilul romantic sau clasic-şic. Uneori mă regăsesc în stilul gamine (băieţesc). În acest caz pantalonii boyfriend sunt preferaţii mei. Orice stil aş avea, simplitatea şi originalitatea sunt puctele care mă reprezintă.

Care este cea mai populară piesă vestimentară din şifonierul tău?

În ultimul timp am o pasiune faţă de fuste şi rochii. De multe ori mi s-a întâmplat să merg la shopping cu scopul de a-mi cumpăra pantaloni, însă mă întorceam acasă cu câteva rochii. Dacă acum un an, în garderoba mea puteați găsi doar pantaloni, majoritatea jeanşi, acum am mai multe rochii şi fuste.

Cum te simţi mai confortabil, în adidaşi sau pe tocuri?

Bineînțeles că mă simt confortabil în adidaşi, însă nu-i port decât la sport. Încălţămintea pe toc are un farmec aparte, care mă face să mă simt atrăgătoare. Acest lucru însă nu înseamnă că port doar încălţăminte pe toc înalt. Pot fi elegantă chiar şi în încălţămintea cu talpa joasă, spre exemplu: pantofii stiletto fără toc sau cizmele peste genunchi, în funcţie de sezon.

De unde obişnueşti să-ţi îmbogățeşti garderoba? O mare parte din haine le comand online, însă nu renunţ la plăcerea de a cutreiera magazinele şi de a mă întoarce acasă cu sacoşele de cumpărături şi cu senzaţia de satisfacţie. De fapt, nu am dependență de shopping şi nu fug după brand-uri. Uneori intru în magazine modeste şi dacă zăresc o haină din care aş putea să îmi proiectez un look şic, o cumpăr fără sfială chiar dacă nu are eticheta unui brand renumit.

Cum crezi, care sunt piesele must-have ale acestui sezon?

Must-have sunt piesele vestimentare din piele. Am şi eu câteva în garderobă, însă sunt foarte atentă atunci când îmi creez un look. Consider că această tendinţă este foarte „periculoasă”, asta pentru că e important să obții un echilibru şi să nu exagerezi în combinarea hainelor din piele pentru a nu arăta vulgar.


Distribuie