Spune „ADIO” tocurilor rupte şi zgâriate ? Iată ce dispozitiv le poate proteja GALERIE FOTO

Distribuie

Femeile pot fi fericite. De-acum încolo pot uita de spaima că ar putea să li se zgârie sau rupe tocurile înalte şi subţiri ale pantofilor. Un producător isteţ le vine în ajutor cu un dispozitiv special, practic şi, pe deasupra, elegant. Adio, tocuri rupte sau zgâriate în gropi, grătare metalice de şters tălpile pantofilor, crăpături în asfalt şi câte alte adevărate capcane pentru cochetele care vor să aibă oricând o încălţăminte impecabilă.

Newyorkezii au inventat un dispozitiv special care „îmbracă” tocurile-cui ale pantofilor eleganţi, care conferă purtătoarei protecţie sporită pe „terenurile accidentate” ale metropolei americane, romaniatv.net.

Dispozitivul Plain HeelBopp poate fi aplicat pe orice astfel de toc şi este disponibil într-o gamă largă de culori pentru a se asorta cu nuanţa pantofului pe care se aplică. Costă aproximativ 53 de dolari, iar pentru „ediţiile de lux”, încrustate cu totfelul de desene sau pietre strălucitoare, preţul unui astfel de toc de protecţie este de 108 dolari.


Distribuie
..