Singura fustă pe care trebuie să o porţi de sărbători

Distribuie

De sărbători înlocuieşte clasica rochie neagră cu o piesă ceva mai sofisticată. Vezi care este aceasta.

Editorii de la Vogue au stabilit care este piesa pe care ar trebui să o porți la sărbătorile de anul acesta și în 2016: fusta plisată metalizată. Chiar dacă fusta are un aer festiv, prețios, poate fi purtată în orice moment al anului, dacă o combini cu piese casual. Iarna se va potrivit perfect cu pulovere supradimensionate, pe gât sau sacouri office, iar vara, cu tricouri sau bluze în culori neutre.

Fusta plisată metalizată este o piesă în care merită să investești sezonul acesta. Este singura piesă pe care o poți purta la birou și la petrecerea de după, fără să arăți prea aranjată sau, dimpotrivă, prea simplu.

Dacă nu ești foarte îndrăzneață când vine vorba de alegerile vestimentare, poartă fusta plisată metalizată cu o cămașă simplă, vei arăta foarte cool. Dacă, însă, îți place să experimentezi, combin-o cu bluze în nuanțe aprinse sau cu piese din materiale inedite. Te poți inspira de la Gucci în acest sens.

gucci

Lâna, cașmirul, blana, denimul, dantela sunt doar câteva dintre texturile pe care le poți alege pentru fusta plisată metalizată.

Dacă vrei să investești într-o astfel de piesă, alege o fustă de lungime midi, pentru că va arăta mult mai bine decât una scurtă sau lungă. O poți asorta cu botine până la glezne, cizme lungi sau chiar pantofi stiletto. La Loewe am găsit o ținută casual perfectă cu fustă plisată metalizată.

Loewe

Ai grijă când îți alegi bijuteriile care îți completează ținuta cu fustă plisată metalizată. Trebuie să fie cât mai simple, pentru că altfel ținuta pare prea încărcată.

unica.ro


Distribuie