Sfaturi vestimentare pe care să le foloseşti pentru a părea mai înaltă

Distribuie

Toate ne dorim să fim cât mai înalte, cât mai suple, cu picioare lungi, păr perfect, tenul impecabil, totul să fie la locul lui, exact aşa cum ne imaginam. Din păcate acest lucru nu se poate. Exista o varietate largă de tipologii de femei încât am sta la poveşti o săptămână întreagă şi tot nu am dezbate tot subiectul.

Dacă faci parte din categoria mignionelor şi îţi doreşti să pari mai înaltă, sau pur şi simplu este de o înălţime medie şi tu îţi doreşti mereu să “fii la înălţime”, iată câteva trucuri vestimentare:

Spune NU pantalonilor trei-sfert. Aceştia nu fac altceva decât să îţi scurteze picioarele.

Pantalonii ideali pentru tine trebuie să fie lungi astfel încât să îţi acopere jumătate din lungimea tocului.

O singură culoare este suficient! Daca eşti mică de înălţime şi vrei să pari mai înaltă, evită să te îmbraci în mai multe culori în acelaşi timp. O singură culoare va creea cu succes impresia unei siluete alungite, recomandă site-ul lyla.ro.

Poartă rochii scurte! Dacă ai picioare frumoase şi bine lucrate, rochile scurte sunt un alt truc de care te poţi cu uşurinţă folosii. Acestea vor da impresia unor picioare mult mai lungi.

Nu purta pantofi cu talpă plată. Ştiu sunt mereu în trend, sunt foarte comozi, însă nu sunt recomandaţi pentru persoane scunde. Datorită formei acestora atrage atenţia asupra picioarelor, care vor da impresia că se termină brusc.

Tocurile sunt arma secretă. Poartă tocuri de 5-10 centimetri, deoarece vei părea cu siguranţă mai înaltă şi mai suplă.


Distribuie
..