Sfaturi UTILE cum să faci shopping ECONOMISIND

Distribuie

Femeile iubesc shoppingul. De la cumpărăturile făcute la piaţă, până la shoppingul la mall ori la targurile vintage, orice femeie face asta cu plăcere. Iată cum să faci cumpărături economisind:

Ei bine, ar trebui, dacă vrei să mai rămâi cu ceva bănuţi când ieşi pe usă mall-ului. Pentru a te ajuta îţi dezvălui câteva trucuri care te vor ajuta să cumperi cu cap!

1. Renunţă la cumpărăturile în timpul reducerilor de la final de sezon! Rochia care a costat în plin sezon mai mult este extrem de tentantă acum, dar asta nu înseamnă ca o vei purta. De ce? E destul de simplu: în mai puţin de 3 săptămâni vremea se va schimba, va fi mai rece, iar o rochie dintr-un material vaporos nu este potrivită pentru zilele de toamnă. Da, vei spune acum că o vei purta în vara anului viitor, însă nu este deloc aşa. Sezonul cald al anului viitor va veni cu tendinţe noi, aşa că în mod cert nu vei mai fi atrasă de piesele vestimentare ale acestui an.

2. Evită să faci cumpărături în weekend! Astfel, vei putea să colinzi magazinele şi să probezi tot ce vrei în tihna, nefiind presată de coada formată la cabina de probă. De asemenea, vânzătoarele vor avea timpul şi dispoziţia necesară să te ajute, oferindu-ţi atenţia cuvenită.

3. Când vine vorba de pantofi întotdeauna trebuie să mergi la cumpărături seara! Picioarele tale sunt puţin umflate, aşa că a doua zi după ce ai cumpărat pantofii nu vei constata că aceştia te strâng.

4. Foloseşte regula de 3 simplă! Nu, nu este vorba de cea de la matematică, aşa că nu te speria. De fiecare dată când eşti tentată să cumperi un articol vestimentar ori un accesoriu, trebuie să te gândeşti bine şi să îl achiziţionezi doar dacă se potriveşte cu cel puţin alte 3 piese din gaderoba ta. Astfel te asiguri că vei purta piesa respectivă!

5. Alocă un buget mai mare accesoriilor decât hainelor. În acest mod vei putea purta aceleaşi piese vestimentare de mai multe ori, însă sub altă formă, accesorizandu-le diferit.

6. Nu te teme să explorezi şi alte departamente ale magazinului. Poţi să arunci un ochi şi pe la departamentul de adolescenţi, unde vei găsi haine frumoase la preţuri mici, şi care ţi se vor potrivi dacă eşti slăbuţă, ori chiar la departamentul cu haine bărbăteşti, de unde îţi poţi achiziţiona o cămaţă în tendinţe ori chiar o pereche de boyfriend jeans marimea XS la reducere!

7. Şi ultima, însă cea mai de preţ regulă: Nu pleca niciodată la cumpărături când eşti deprimată, dacă vrei să mai rămâi cu bani până la următorul salariu!


Distribuie
..