Sfaturi pentru femeile care poartă ROCHII

Distribuie

Dacă te-ai hotărât să renunți la pantaloni pentru o perioadă și nu ești genul de femeie care știe cum să poarte o rochie, avem câteva sfaturi de cum poți evita anumite probleme ce apar atunci când porți o rochie.

  1. Înainte să ieși din casă, apleacă-te.

Astfel poți afla cât de scurtă e rochia pe care o porți. Folosește o oglindă mare, întoarce-te cu spatele și apleacă-te. Merită să pierzi cinci secunde pentru a te scuti de posibilele neplăceri din public.

  1. Pantalonași!

Dacă ești mai pudică, dacă este vânt afară sau rochia pe care o porți este cam scurtă, gândește-te la posibilitatea de a purta o pereche de pantalonași mulați pe sub rochie.

  1. Picioarele lipite!

Atunci când cobori din mașină, adu-ți aminte să cobori cu ambele picioare o dată, ținându-le lipite.

  1. Gențile îți ridică rochia.

Alege geanta pe care o vei purta alături de rochie astfel încât ca rochia ta să nu aibă de suferit la purtare. Gențile cross sau gențile foarte mari au tendința să adere la materialul rochiei și să o facă să se ridice.

  1. Deodorant!

În zilele caniculare, să porți o rochie poate fi o provocare zgomotoasă. Mă refer la faptul că transpirația și două picioare care se lipesc pot face muzică împreună. Poți preveni această problemă prin folosirea unui deodorant pe interiorul coapselor.

  1. Verifică atunci când ieși de la toaletă!

Câteodată rochia se încăpățâneze să se prindă în lenjeria intimă, așa că, pentru a evita situațiile neplăcute, verifică de două ori înainte să ieși din toaletă.

  1. Atenție la scări!

Atunci cînd urci sau cobori pe scări strânge marginea rochiei cu mâna pe lângă corp, așa nimeni nu va putea să vadă ce culoare are lenjeria ta intimă.

  1. Trage rochia!

Ori de câte ori te așezi, ai grijă să tragi marginile rochiei pentru a nu te așeza direct cu picioarele pe scaun. Așa previi șifonarea, dar și senzația neplăcută a pulpelor ce stau direct pe scaun.

  1. Ridică bine fusta!

Când mergi la baie ai grijă să ridici și să strângi bine rochia în față pentru ca aceasta să nu ajungă în toaletă.

  1. Apleacă-te cu grijă!

Atunci când porți o rochie, ai grijă să te apleci îndoind genunchii. Te va salva de câteva momente neplăcute.

unica.ro.


Distribuie
..