Sfaturi de shopping pentru PARTENERUL tău

Distribuie

Gusturile bărbaţilor sunt, de obicei, foarte diferite atunci când vine vorba de haine şi vrei ca lucrurile, pe care le cumperi să fie apreciate şi purtate. De aceea, este foarte important să ţii cont de câteva criterii pentru a nu da greş şi a-l impresiona.

Cunoaşte-i mărimea la îmbrăcăminte

Dimensiunile bărbaţilor merg prin măsurători, aşa că dacă el are un 36 talie, va avea nevoie de o dimensiune 36 la pantaloni. Mai degrabă decât să încerci să faci măsurători reale, verifică dulapul şi notează dimensiunile de pe pantalonii lui preferaţi, tricouri şi alte elemente. Pentru tricouri, notează dimensiunea gâtului, pentru că acest lucru este foarte important.

Ia  în considerare confortul


Bărbaţii preferă haine care sunt confortabile, comparativ cu cele care pur şi simplu arată bine, aşa că verifică materialul. Căută materiale naturale, cum ar fi bumbac şi mătase, mai degrabă decât nailon şi poliester.

Alege hainele care sunt bune pentru stilul lui, nu pentru al tau

Dacă e un tip care poartă t-shirt şi blugi, este posibil să vrei să-i cumperi nişte pantaloni eleganţi, dar nu cred că va începe să poarte pantaloni în fiecare zi, doar pentru că i-ai cumpărat. Cămaşile cu gulere pot părea prea greoaie în special pentru week-end când vrea să se simta confortabil.

Încearcă să dai stil şi personalitate în garderoba partenerului

Alege piese care sunt mai degrabă pe gustul tău decât al lui, dar fă-o cu discreţie. Dacă el  se îmbracă puţin mai elegant, începe cu blugi mai eleganţi şi cămăşi de designer sau cămăşi casual care sunt confortabile, dar mai prezentabile.

Poţi, de asemenea, să dai stil garderobei, în cazul în care lucrează într-un birou. Alege o cămaşă de mai bună calitate  astfel, încât aceasta să se potrivească cu stilul său. Evită tricouri de mătase, deoarece acestea pot fi prea elegante şi sunt mai bune pentru un club de noapte.

Shopping reuşit!


Distribuie
..