Sfaturi ca să fii mereu la modă

Distribuie

Vrei să fii mereu în trend, dar nu ai suficienţi bani? Există soluţii!

Nu trebuie să ai un buget uriaş pentru a-l investi în garderoba ta. Trebuie doar să te străduieşti puţin, să fii la curent cu tendinţele şi să ştii să combini hainele şi accesoriile cu stil. Iată încă 3 sfaturi care te vor ajuta să fii în trend:

1. Fii mereu cu ochii pe vedete
Citeşte reviste, uită-te pe internet şi vezi cum se îmbracă vedetele. Ele sunt ambasatoarele noutăţilor în materie de fashion, iar cele mai hot trenduri ale momentului le vei vedea prima dată la ele. Adevărate trendsetter-ite, vedetele sunt o sursă ideală de inspiraţie pentru o vestimentaţie reuşită. Asta nu înseamnă însă că trebuie să pui în practică tot ceea ce vezi la vedete. În niciun caz!

2. Mizează pe accesorii
Acestea sunt cele care ies primele în evidenţă, aşa că un colier la modă te ajută să obţii o ţinută în trend, fie că îl combini cu un tricou simplu sau cu o cămaşă albă pe care o ai de anul trecut.

 
 

3. Combină ingenios
Sunt o mulţime de articole în reviste şi pe internet care te învaţă cum să îţi combini hainele pentru a arăta bine. Spre exemplu, o pereche de pantaloni negri te poate ajuta să obţii o multitudine de look-uri, în funcţie de bluzele şi încălţările cu care o combini.

bravonet.com


Distribuie
..