SFATUL DESIGNERILOR pentru primăvară: poartă OVERSIZE

Distribuie

Chiar dacă la prima vedere piesele oversize par să indice un stil lejer, uşor neglijent, sfatul designerilor este aceea de a le aborda cu mult curaj, pentru că sunt nu numai must-have în această primăvară, dar ascund şi o femininitate debordantă.

Seducătoarea Miranda Kerr s-a lăsat cucerit de acest stil şi chiar dacă silueta ei i-ar permite să poarte orice piese, ea şi-a îndreptat atenţia spre un pulover oversize pe care l-a purtat peste o rochie mulată. Chic!

Stilul glam al Victoriei Beckham a fost vizibil şi într-un alt outfit, craeţie proprie. Conştientă de piesele care o avantajează, celebra fashionista a îmbrăcat o rochie oversize cu un volan supradimensionat, acessorizată minimalist cu o pereche de botine negre, foarte în trend şi ele îna cest sezon. Efectul? Rochia a dispărut în câteva zile din magazine…

Întotdeauna Celine Dion a apărut la rubrica vedetelor bine îmbrăcate, dar modul în care a apărut pe străzile din Paris le-a înnebunit pe fashioniste. O ţinută aparent banală, pantaloni strech, cămaşă şi pantofi cu toc înalt, a fost transformată incredibil de asocierea cu un palton alb, mărime oversize.


Distribuie
..