Sânii goi sunt un TREND ALERT la Hollywood. Uite cum îndrăznesc vedetele să apară TOPLESS în public | GALERIE FOTO

Distribuie

Halloween-ul e sărbătoarea preferată a americanilor, care lasă ca imaginaţia să se manifeste în toată plenitudinea ei. În acest an, moda sânilor dezgoliţi a făcut furori în cluburile şi la petrecerile de la Hollywood. Domnişoarele curajoase au optat pentru ţinutele topless pentru a atrage atenţia, însă au existat multe care au apelat la costume cu sâni falşi.

Şi dacă vă imaginaţi că doar prin cluburile deocheate au existat astfel de ţinute, vă înşelaţi. Chiar şi marile vedete din Cetatea Filmului au considerat că atuurile fizice pot fi etalate în toată splendoarea lor. Astfel, Miley Cyrus, Nicky Minaj sau Micaela Schaefer. Că au reuşit să fie sexy sau nu, este discutabil, cert este însă că s-au aflat în centrul atenţiei, scrie libertatea.ro.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, aceasta răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranţilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Dacă la început costumele de Halloween erau tradiţionale, modelate după personaje supranaturale, monştri, schelete, fantome, vrăjitoare şi diavoli, de-a lungul timpului, printre costumele folosite au apărut şi cele ale unor personaje fictive sau celebrităţi.
.


Distribuie
..