Salopeta din denim a revenit în trend. Iată cum să o porţi (FOTO)

Distribuie

Îţi aminteşti salopetele din demin, pe care le purtai în copilărie? Uite că acum ai ocazia să dai viaţă acestui articol vestimentar. Asta pentru că salopeta a devenit cea mai importantă prezenţă în garderoba de primavară 2013.

Salopeta s-a dovedit a fi un articol vestimentar „must have” pentru o viaţă dinamică a unei femei moderne.
După o perioadă lungă de pauză, aceasta au revenit în lumea modei, oferind oricărui look un stil casual, dar în acelaşi timp  extravagant.
Spre fericirea tuturor fashionistelor, salopeta are un număr uimitor de variaţii pentru fiecare dispoziţie, dar şi pentru orice figură feminină.
De la stil sport fără bretele, la modele elegante, salopeta de damă poate fi destul de sexy, puternică, captivantă cu un stil mare şi dezvăluie farmecul minunat al trupului feminin.

 Avantajul este că pe lângă stilul care va rămâne în memoria celor pe care-i întâlneşti, salopetele  sunt extrem de practice. Îmbrăcând salopetă, nu trebuie decât să alegi cu uşurinţa  pantofii perfecţi, accesoriile şi geanta. Mai mult, chiar dacă este considerat un articol vestimentar casual, acesta se potriveşte perfect cu încălţăminte pe toc înalt, cum ar fi pantofii stiletto.

 Îndrăzneşte să porţi salopeta în această vară, astfel vei fi stilată şi cu siguranţă  vei readuce atmosfera din copilărie. 


Distribuie
..