Rochii elegante şi transparente, în colecţia Elie Saab primăvara-vara 2014 | GALERIE FOTO

Distribuie

Designerul Elie Saab a prezentat o noua colecţie pentru primavara-vara 2014, în care putem vedea o varietate de rochii uimitoare şi extravagante. Din nou, designerul libanez ne lasă cu gura deschisă cu una dintre cele mai bune colecţii care le-am văzut până acum pe podiumurile din ultimele săptămâni. Dantela şi transparenţa au fost tratate cu cea mai mare eleganţă şi mai presus de toate vin pline de farmec, acestea fiind principalele propuneri a lui Elie Saab.

Feminitate maximă

Pentru sezonul de primavara-vara 2014, Elie Saab sărbătoreşte feminitatea la maxim. În plus, designerul a optat pentru modele monocrome în nuanţe de corali, verde smarald, fuchsia şi negru. De asemenea, demn de remarcat este printul floral, care este prezent pe rochiile cele mai elegante, scrie imagineamea.info.

O colecţie inspirată de natură
De fapt, designerul propune o colecţie inspirată de natură şi flori, care apar, de asemenea, în printuri colorate, ca o trupă, care subliniază silueta, şi sunt reproduse în dantelă delicată.

Tifon fin şi transparenţa senzuală
Dar în afară de dantelă, designerul a apelat la tifon fin şi modele de tuburi transparente senzuale şi pantaloni palazzo. Şi, deşi designerul libanez mereu a pariat pe talie strânsă, în această ultimă paradă, se observă, de asemenea, o mulţime de volum şi rochii minimaliste.


Distribuie
..