Rihanna este noua imagine Balmain. Vezi PICTORIALUL sexy al campaniei – FOTO

Distribuie

Rihanna este noua imagine Balmain. Artista ne întâmpină din campania de promovare a casei de modă, pentru primavăra 2014. Oliver Rousteigm directorul de creaţie al casei Balmain, susţine că această colaborare cu Rihanna nu a venit în urma unei strategii de PR, ci ca urmare a prieteniei legata între el şi artistă.

 „Am cunoscut-o acum şase luni, când a venit la studio în timpul turneului ei, Diamonds, şi am iubit-o pur şi simplu. Ea m-a invitat la concertul ei, iar eu am invitat-o la show-ul meu, şi astfel a început să devină o bună prietena. Evident, ne-am dat o mulţime de mesaje, iar la un moment dat, când lucrăm la colecţia de primăvară, i-am spus că ea este inspiraţia mea pentru această colecţie şi că mi-aş dori să o am în campanie. Aşa a început totul”, îşi aminteşte designerul, într-un interviu acordat style.com.


Stilistul campaniei a fost chiar stilistul personal al Rihannei, Mel Ottenberg, iar întregul shooting a fost mai degrabă ca o petrecere între prieteni, pe o coloană sonoră de Prince, povesteşte Oliver Rousteing.

„Am ascultat Prince foarte tare, iar ea dansa în hainele acelea – dar o făcea cum trebuie. Ea a ales ce vrea să poarte, a avut o viziune grozavă şi asta iubesc la ea”, a declarat Rousteing, care a numit-o pe Rihanna idolul acestei generaţii.

„Vroiam ca această campanie să fie despre Balmain, dar nu vroiam un simplu model – vroiam o femeie puternică, reală, în acele haine. Pentru mine, Rihanna este o forţă. Şi împinge limitele în tot. Uneori, moda este ca o maşinărie mare, scrie ele.ro.  Şi uităm de emoţii şi ceea ce e real şi visuri. Dar visurile se îndeplinesc, iar acesta a venit din ceva foarte simplu şi real”, a mai spus Rousteign.


Distribuie
..