Rihanna a prezentat noua colecţie de toamnă-iarnă 2014, pentru River Island | GARELIE FOTO

Distribuie

Rihanna este continuă cu succes cariera de designer vestimentar, astfel că vedeta şi-a prezentat ieri noua sa colecţie pe care a produs-o în colaborare cu marca River Island. Vedeta în vârstă de 25 de ani a organizat ieri prezentarea colecţiei sezonului de toamnă-iarnă 2014, iar ulterior a organizat şi o petrecere.

Prezentarea colcţiei vestimentare nu este un debun pentru artistă, în iarna precendentă Rihanna şi-a prezentat colecţia de primăvară-vară, de asemenea sub logoul River Island.

Colecţia este creată din 80 de obiecte vestimentare, în care sunt perfet mixate mai multe stiluri: de la cel sportiv urban la cel elegant rafinat. Modelele au apărut pe podium într-un stil modest, dar în acelaşi timp strălucitor.

Texturile şi culorile se deosebesc printr-un joc deosebit de contraste.: metalic, carouri, printuri florale, dungi, piele şi denim. 

Colecţia de toamnă, bazată, într-o mare parte pe un stil sportiv, tipic Rihannei a apărut pe piaţa astăzi. Iar colecţia de iarnă , care va apărea pe piaţă în noiembrie, este bazată mai mult pe glamour, stil potrivit pentru începutul sezonului petrecerilor.


Distribuie
..