Rămâi SEXY, chiar şi pe timp de iarnă. Iată un VIDEO pentru inspiraţie

Distribuie

Frigul nu este un motiv pentru a-l lăsa să-şi facă de cap, iar dresingul nu trebuie să sufere din cauza temperaturilor joase, cu alte cuvinte, trebuie să rămâneţi sexy, chiar şi iarna, fie că ninge, plouă, suflă vântul sau vreţi să mergeţi la ski.

Iată patru ţinute pentru a înfrunta frigul, deoarece nu-i întotdeauna uşor să găsiţi cea mai bună combinaţie, ca să rămâneţi sexy, în toate împrejurările iernii şi în acelaşi timp să nu răciţi.

Pe timp de ninsoare

Atunci când ninge, trebuie să găsiţi cel mai bun truc. Începeţi cu un mantou de iarnă în tendinţe, cum ar fi unul din blană sintetică, combinat cu manuşi cu un singur deget. În picioare, puneţi încălţăminte confortabilă, fără tocuri, de preferat ghete îmblănite. Accesorizaţi cu o poşetă impermeabilă şi, cu siguranţă, veţi reuşi să fiţi sexy.

Dacă plouă

Optaţi pentru un hanorac impermeabil care să vă ţină şi cald. Ca accesorii, eşarfă vă protejează de frig, iar cizmele din cauciuc sunt complet indispensabile. Adăugaţi umbrela şi veţi avea panoplia completă pentru a înfrunta ploaia. Puteţi cumpara şi o geantă sintetică pentru a nu pătrunde ploaia prin ea.

Când bate vânt

Când vântul bate, puteţi opta pentru un trenci, un şal/eşarfă şi o poşetă din piele. Cum pământul nu alunecă, daţi o pată ultra sexy încălţând botine cu tocuri rezonabile.

La schi

Vă trebuie jambiere foarte groase şi un pulover foarte călduros. Continuaţi cu o geacă stilată, un fes şi o pereche de mănuşi cu un singur deget ca să puteţi apuca schiurile. Apoi, o pereche de cizme de ski lăcuite, negre, acele legendare Moon Boots, ca să fiţi sexy din cap până în picioare şi, gata, daţi-i drumul pe pârtii.

Pe zapada, în ploaie, la ski numai astfel sunteţi pregatite pentru iarna, rămânând şi sexy.Distribuie
..