Poartă GEANTA care ţi se potriveşte , dar fii în tendinţe FOTO

Distribuie

Accesoriile pe care le vom purta în perioada următoare sunt pe cât de nonconformiste, pe atât de atrăgătoare pentru împătimitele modei, iar în cele ce urmează vei putea analiza cele mai hot modele de genţi ale momentului.

Acest sezon se anunţă plin de culoare, de modele surprinzătoare şi de abordări inedite ale unor piese deja consacrate.
Pe scurt, sezonul de vară înseamnă pentru iubitoarele de genţi o invazie de plicuri de toate dimensiunile, culori vibrante, poşete structurate cu aer retro.

Deşi genţile clasice sunt în continuare în peisaj, la fel ca şi în zona încălţămintei, designerii preferă pentru noul sezon modele puţin diferite, rezultat parcă al unui joc cu texturile, formele şi detaliile.

După cum îţi spuneam, geanta must have a perioadei ce urmează este plicul. Fie că vorbim despre plicul clasic, structurat, fie că vorbim despre modele maxi, maleabile sau despre clutch-uri de mici dimensiuni, poţi miza pe această piesă pentru ţinutele tale, fie că te gândeşti la cele de zi sau cele destinate ieşirilor nocturne.

Dintre toate propunerile, plicul îndoit pare a fi preferatul designerilor, iar modele 3D cu flori aplicate, cum sunt cele din propunerile Burberry, în cele mai diafane nuanţe pastelate, promit să facă furori printre fashioniste.

Dacă îţi plac accesoriile “altfel”, atunci trebuie să arunci un ochi pe colectia Prada. Genţi color-block, extrem de femine, cu print-uri artistice sunt cu siguranţă pe lista de shopping a celor mai împătimite iubitoare de modă.

Oricare ar fi alegerile tale în noul sezon, te sfătuim să îndrăzneşti să porţi geanta la care visezi, chiar dacă este neobişnuită, nonconformistă, controversată. Este momentul ideal să îţi pui imaginaţia la încercare!

Sursa:one.ro


Distribuie
..