Paris Hilton a uitat să îmbrace CHILOŢI de ziua ei. Uite cum s-a făcut de râs vedeta FOTO în articol

Distribuie

Paris Hilton împlineşte astăzi 33 de ani, dar şi-a sărbătorit deja aniversarea. Moştenitoarea imperiului hotelier Hilton şi-a organizat o petrecere fastuoasă într-un club din Los Angeles. Paris Hilton şi-a lăsat invitaţii cu gura căscată când a apărut la petrecerea de ziua ei îmbrăcată într-o rochie roz şi fără lenjerie intimă.

Strănepoata fondatorului imperiului hotelier Hilton, Conrad Hilton, Paris rareori a lipsit din tabloidele din întreaga lume, în ultimul deceniu.

Între 2003 şi 2007, Paris a participat, alături de cea mai bună prietenă a ei din acea perioadă, Nicole Richie, la reality-show-ul „The Simple Life”, iar în 2008 a fost protagonista unui format TV similar, în care îşi căuta o nouă prietenă, scrie libertatea.ro

În 2007, starleta a petrecut trei săptămâni în închisoare pentru că a încălcat termenii impuşi în perioada de libertate condiţionată, după un accident rutier, iar în 2010 a fost condamnată pentru posesie de droguri.

Între timp, ea a lansat mai multe colecţii vestimentare internaţionale, un parfum şi o linie de pantofi. De asemenea, ea şi-a încercat norocul şi în industria muzicală, albumul ei de debut, denumit „Paris”, fiind lansat în 2007.


Distribuie
..