Nu o sa îţi vină să crezi că are 63 de ani. Uite cum arată creatoarea de modă Vera Wang FOTO

Distribuie

La 63 de ani, creatoarea de modă Vera Wang arată de milioane. Uite cum s-a îmbrăcat la CFDA FAshion Awards. Gala CFDA Fashion Awards, care a avut loc luni seară, a reunit multe nume celebre din lumea modei, printre care şi frumoasa Vera Wang care, ca la fiecare apariţie publică, a lăsat publicul cu gura căscată.

Într-o ţinută excentrică, formată din pantaloni şi o little black dress asimetrică, Vera a părut cu cel puţin 20 de ani mai tânără. Ea a urcat pe scenă, în aplauzele mulţimii, ca să ridice premiul Geoffrey Beene pentru întreaga carieră,  A fost o apariţie delicată, feminină, stilată şi discretă, ca şi rochiile de mireasă create de ea, care au făcut-o celebră în toată lumea, scrie bzi.ro

Frumoasa Vera şi-a început cariera în anii ’70, ca redactor de modă la revista Vogue, dar şi-a dat demisia când i s-a refuzat postul de redactor şef. Tot răul a fost spre bine, pentru că atunci a decis să se lanseze ca designer, iar la scurt timp rochiile ei de mireasă au devenit etalon pentru femeiele celebre şi bogate.


Distribuie