MODA STRĂZII: În această vară se poartă TOPURI SCURTE (GALERIE FOTO)

Distribuie

Tendinţele acestui sezon propune tot ce este minim. Şi în domeniul topurilor, designerii, de asemenea, au pus accent pe fasoanele scurte. Topul scurt are un ton retro şi este o piesă vestimentară pentru fashionistele îndrăzneţe, care adoră experimentele. Fie că alegi pantaloni scurţi sau o fustă maxi, fără dubii vei culege priviri şi vei arăta foarte trendy.

Topurile mini pot face parte din orice tip de ţinută. Fie alegi să fii casual, elegantă sau optezi pentru un stil mai sexy, atunci topurile îţi pot crea un look plăcut de vară.  Dacă sunt combinate cu bun gust şi rafinament atunci acestea pot fi purtate cu încredere.  Piesa vetimentară poate fi asortată cu fuste voluminoase sau maxi, fuste creion cu talie inalta, jeans sau pantaloni sau fără şă-ţi fie frică că vei arăta ridicol.

Important este să ţii cont că în acest sezon preferabil este să porţi topurile mini în combinaţie cu piesele vestimentare cu talie foarte înaltă ce lasă doar o linie subţire din piele la vedere.
De asemenea un efect seducător crează combinaţia de topuri mini cu fustele maxi, de culori aprinse.
Dacă totuşi îţi este frică că vei fi prea dezgolită poţi cu uşurinţă combina topurile scurte cu jachete şi cămăşi. Important este să ştii, că nu trebuie să  pui accent pe top, el trebuie să fie de o nuanţă calmă.


Distribuie
..