Miley Cyrus, primul loc în topul celor mai prost îmbrăcate vedete. Vezi cine este cea mai elegantă femeie de la Hollywood

Distribuie

Culmea este că Miley Cyrus este prezentă în ambele topuri realizate de revista Time. Ea este, în acelaşi timp, liderul clasamentului celor mai prost îmbrăcate vedete, dar ocupă şi locul al şaselea în topul celor mai elegante celebrităţi. Miley a ajuns pe locul întâi în topul celor mai prost îmbrăcate vedete din cauza apariţiei de la gala MTV Video Music Awards, de la New York, când a purtat doar lenjerie intimă din latex de culoare pielii.

În topul celor mai prost îmbrăcate vedete, Miley este urmată de Kim Kardashian, Anne Hathaway, Z LaLa, Justin Bieber, Florence Welch, Zosia Mamet, Julianne Hough, Ke$ha şi Rita Ora.

Cea mai în vogă actriţă de la Hollywood, Jennifer Lawrence, a fost desemnată cel mai bine îmbrăcată vedetă a anului 2013. În topul celebrităţilor elegante, ea este urmată, în ordine, de ducesa Catherine de Cambridge Rihanna, Jane Fonda, Kate Hudson, Miley Cyrus, Mariah Carey, Selena Gomez, Channing Tatum şi Solange Knowles.


Distribuie
..