La 70 de ani, Catherine Deneuve a pozat în lenjerie sexy. Arată FENOMENAL FOTO

Distribuie

Are 70 de ani, dar a sfidat convenţiile şi a pozat sexy. Actriţa Catherine Deneuve a realizat o şedintă foto doar într-un body de dantelă, o pereche de colanţi şi pantofi cu toc.

Considerată una dintre cele mai frumoase actriţe, legendara Catherine Deneuve şi-a păstrat formele fizice chiar dacă nu mai tânără. Dovada stau imaginile realizate pentru revista americană New York Magazine , de către fotografa franceză Dominique Isserman.

Una dintre poze o arată pe vedeta franceză într-un body extrem de sexy, din dantelă, şi o pereche de pantofi cu toc, care îi evitenţiază picioarele lungi. Catherine Deneuve, care are şi un tatuaj pe spate, este prezentată în timp ce se piaptănă într-o oglindă care îi reflectă chipul şi bustul.

Catherine Deneuve „urma să pozeze într-o haină de blană. Îi era cald. A renunţat la haină, era în colanţi şi body, iar Dominique Isserman i-a spus: „Aşteptaţi, sunteţi formidabilă astfel”. Catherine Deneuve a spus:  „Ok, hai să începem””, a dezvăluit directoarea departamentului foto a revistei, Jody Quon.

Renumită pentru frumuseaţea ei, Catherine Deneuve a lucrat  cu cei mai mari regizori din anii ’60, precum François Truffaut, Luis Bunuel, Roman Polanski, dar şi cu tineri cineaşti francezi, de la Arnaud Desplechin, François Ozon până la Emmanuelle Bercot, în cel mai recent lungmetraj al său, „Elle s’en va” (2013).

sursa: click.ro


Distribuie
..