La 63 de ani are talie de viespe! Cine este actriţa din imagine?

Distribuie

La 63 de ani afişează o formă incredibilă şi mărturiseşte că nu apelează la chirurgia estetică pentru a muşamaliza trecerea timpului. Are o talie de invidiat şi arăta superb într-o rochie de balerină, însă forma fizică se menţine cu mult sport şi viaţă sănătoasă.

Jane Seymour, actriţa din “Doctor Quinn”, a împlinit pe 15 februarie vârsta de 63 de ani şi arăta de-a dreptul impecabil. Actriţa şi-a etalat silueta de vis într-o rochie de tip balerină la Los Angeles Ballet Gala, eveniment desfăşurat sâmbătă seara la Regent Beverly Willshire Hotel.

Jane Seymour a fost premiată în cadrul ceremoniei pentru contribuţia adusă la lumea dansului, această având o carieră de balerină înainte de a se reorienta profesional spre actorie. În adolescenta, Seymour a ajuns să facă parte din faimoasa trupă de balet Kirov din Rusia.

Într-un interviu recent, actriţa a dezvăluit că nu apelează la chirurgia estetica pentru că nu-şi doreşte să mascheze trecerea timpului.

Am decis în urmă cu ceva vreme că vreau să îmbătrânesc natural şi că vreau să am faţa mea. Vreau să fiu capabilă să-mi mişc toţi muşchii feţei. Ca o actriţă am nevoie de expresivitate. Stau departe de Botox pentru că am nevoie de ridurile mele”, declară Jane Seymour. 

“Mi-am injectat odată Botox în urmă cu câtiva ani şi nu m-am recunoscut. Nu mai eram eu. Am mai apelat o singură dată la chirurgul esthetician pentru ridicarea sânilor după ce am născut pentru a patra oară”, continua Jane.

ADPM


Distribuie
..