Învaţă să cumperi haine la MODĂ cu minim cheltuieli

Distribuie

Să te îmbraci la modă nu înseamnă să dai bani mari pe haine. Un shopping reuşit îl poţi face la un preţ mai mult decât convenabil. Pentru aceasta trebuie să ai cretivitate, un stil individual, bine cultivat şi să ţii cont de următoarele sfaturi.

   Fii atentă când sunt reducerile de sezon
În cadrul reducerilor de toamnă, de Craciun şi de primăvară poţi cumpăra aproape orice la jumătate de preţ,  haina, însă fiind aceeaşi, care ceva timp în urmă a avut un preţ mare.  Preţul astfel a scăzut, iar haina continuă să fie la moda.

  Profită de programele de bonusuri şi reduceri
  Proprietarii magazinelor de haine pentru a-şi păstra clienţii folosesc unele tehnici de marketing pentru a îi face să mai intre în magazinele lor. Astfel, prin acumulare de bonusuri, clienţii acestor magazine pot primi reduceri şi cadouri.

Ţine cont de cataloagele specializate şi shoppingul online
  Astfel, poţi găsi un asortiment interesant şi variat, cu  livrare gratis şi chiar  cu reduceri. De asemene ai posibilitatea  de a beneficia de diferite promoţii, cum ar fi reduceri la prima cumpărătură, bonusuri sau procente din cumpărăturile clienţilor atraşi de către tine.

Află de conceptul „cumpărături comune”
 Mecanismul este simplu:  se strâng un grup de oameni cu interese comune.  Astfel se face doar o comandă care conţine un număr mai mare de vestimentaţie, care deja nu este o vânzare la bucată, ci o tranzacţie asemeni cumpăraturilor angro. În consecinţă şi cumpărătura se ralizează la un pret mai mic.

Shopping reuşit şi cu cheltuieli reduse!

Sursa foto: tudorgalos.ro


Distribuie