Inspiră-te de la vedete şi alege un accesoriu chic pentru coafura ta

Distribuie

Tot mai multe vedete hollywoodiene pentru a arăta chic şi pentru a avea look-ul pe care şi-l doresc, folosesc accesoriile de păr. Acestea au devenit un element important care se poate combina excelent cu diferite ţinute. Există foarte multe modele de accesorii pentru păr care te pot încadra într-o tipologie: elegantă, romantică, clasică, boemă, etc. Important e să alegi modelul care ţi se potriveşte şi să-l asortezi corect.

În 2013 se poartă accesorii de păr cu pene, cu anumite floricele, cu bijuterii, panglici sau bentiţe retro din dantelă. Fie că sunt strălucitoare sau de diferite culori, acestea se pot încadra foarte bine la petreceri dar şi în viaţa de zi cu zi.

Cea mai simplă coafură poate avea un aspect elegant dacă folosim un accesoriu corespunzător. Dacă vrei să arăţi bine fie la locul de muncă, fie la o petrecere sau pur şi simplu când ieşi în oraş, alege să-ţi coafezi părul astfel încât să-l poţi aranja împreună cu un accesoriu drăguţ.

În acest an, foarte multe celebrităţi au ales să apară pe covorul roşu însoţite de accesorii. Din ţinutele vedetelor ne putem inspira şi alege modelul de accesorii care ne sunt pe plac.

În acest sezon, celebrităţile aleg să poarte coafurile simple, asortate cu tot felul de accesorii din bijuterii care dau o notă de eleganţă şi rafinament.

 Avem, aşadar, la dispoziţie o varietate de moduri prin care ne putem accesoriza părul în sezonul actual. De la clasicele coroniţe diafane, tiare strălucitoare, până la extravagantele şi nonconformistele bentiţe Boho chic, metalice, cu motive florale, moda accesoriilor de păr este extrem de variată în acest sezon.

Fie că încercaţi să procuraţi aceste acesorii, sau le puteţi confecţiona singuri acasă, acestea sunt foarte drăguţe şi vă ajută să aranjaţi părul în câteva minute.

Există foarte multe accesorii de păr frumoase, e important să alegi modelele care îţi sunt pe plac şi care ştii să le asortezi cu hainele tale.

Ţi-am prezentat cele mai deosebite accesorii de păr pe care le folosesc celebrităţile. Inspiră-te şi tu, alege să ai o coafură chic în timp scurt şi cu efort redus.

Care e favorita ta?


Distribuie