Îndrăzneşte! Este sezonul ţepilor şi ţintelor metalice (FOTO)

Distribuie

Ţintele de metal sunt pretutindeni şi continuă a fi cel mai îndrăzneţ trend şi în sezonul anului 2013. Aproape fiecare brand de îmbrăcăminte are cel puţin o piesă care este ornată cu ţepi sau ţinte metalice. Pe haine, genţi, pantofi, bentinţe sau pe gulerele Peter Pan, ţepii te face să arăţi mai vampă şi mai “hot”.

Iniţial acest trend era privit dintr-o perspectivă pragmatică. Cei care ascultau muzica rock şi punk purtau cu îndrăzneală şi atitudine aceste ţinte pentru a exprima o stare nonconformistă.

 Acum însă, lucrurile s-au schimbat, iar locul ţintelor a fost permutat către piese vestimentare care aparent nu aveau nici o legatură cu aceste detalii. Bineînţeles că cei care au dat naştere acestui trend cu ţinte nu au fost decât designerii care au crezut în acest curent.
Christian Louboutin, Valentino, Marc Jacobs sunt doar caţiva dintre cei care a promovat acest  element, care a devenit rapid adorabil pentru fashioniste.

Dacă ai devenit şi tu, o iubitoare a acestor ţinte, iată câteva piese accesorizate cu elemente metalice la mare căutare.

TU cât crezi că se va menţine această tendinţă?


Distribuie
..