INCREDIBIL! Lenjeria intimă cu vibraţii care poate fi controlată de partener

Distribuie

În cadrul târgului de tehnologie CES 2014, din Las Vegas, a fost lansată lenjeria intimă inteligentă, ca urmare a tendinţei tehnologice care vrea să schimbe până şi cele mai banale lucruri.

OhMiBod, compania producătoare de jucării erotice, a prezentat noua sa invenţie: bikini cu vibraţii care pot fi controlaţi de partener, cu ajutorul unor aplicaţii pe smartphone, scrie adevarul.ro.  „Este o metodă amuzantă de a controla vibraţiile fără ca altcineva să ştie ce faci, pentru că «telecomanda» se află în telefonul tău”, a spus Brian Dunham, fondatorul companiei OhMiBod.

„Tehnologia poate îndepărta cuplurile, dar noi am vrut să gândim o piesă care să-i aducă din nou împreună, chiar şi dacă nu sunt unul lângă celălalt”, a explicat acesta. Dunham spune că ideea i-a venit lui şi soţiei sale, Suki, când au realizat că petrec prea mult timp cu smartphone-urile, motiv pentru care neglijau momentele de intimitate ale cuplului. 

Compania pe care cei doi o conduc deţine o serie de produse high-tech, inclusiv un vibrator care funcţionează după ritmul muzicii preferate, aşa că un produs care avea să combine tehnologia şi moda nu avea cum să fie prea departe.

Vibratorul înserat în bikini are un cip de bluetooth, chiar în partea frontală. Motoraşul acestuia reacţionează la comenzile venite din telefon şi include un accelerometru, touch screen şi control de volum. Aplicaţia funcţionează doar în perimetrul bluetooth-ului activat.

„Încercăm să găsim o soluţie pentru distanţe mai mari, undeva prin vară ar trebui să terminăm”, a spus Dunham. Lenjeria BlueMotion poate înregistra sunetele de pe fundal timp de 60 de secunde, ceea ce înseamnă că porţiuni muzicale sau propoziţii rostite de partener pot derula în timp ce vibrează.

„Funcţia de înregistrare face loc creativităţii, transformă experienţa în ceva extrem de personal”, a spus acesta. Produsul va fi lansat pe piaţă în martie şi va exista într-o singură mărime universală. 


Distribuie
..