Iată cum trebuie să te îmbraci dacă ai bustul exagerat de mare

Distribuie

Dacă vrei să-ţi pui în evidenţă zona superioară a corpului, fără să pară ceva exagerat și vulgar, acest articol este pentru tine. Iată câteva detalii de care poţi ţine cont, și care te vor ajuta să arăți mai bine.

Pentru a da impresia de alungire a torsului, cel mai potrivit ar fi un decolteu pe pătrat. Avantajul este că expune o mulţime de piele, în jurul gâtului, echilibrând aspectul, scrie clickpentrufemei.ro

Alte decolteuri pe care le poţi purta sunt cele în V sau cele pe rotund. Modelele în V creează impresia unui trunchi mai înalt, alungit.

Evită gulerele mari, model bărcuţă sau polo, pentru că îţi vor evidenţia şi mai mult bustul. Şi în principiu, nu purta materiale mulate sau elastice.

O idee simplă este să porţi mâneci trei sferturi. Acestea funcţionează bine, mascând zona cea mai plină a braţelor tale şi în plus, distrag atenţia de la sânii tăi.

Evită topurile fără mâneci (maiourile)! Poţi purta şi cămăşi deschise în partea de sus sau bluze vaporoase, cu mici modele florale sau geometrice, purtate peste maiouri cu bretele tip spaghete.  

Un alt punct foarte important de reţinut este sutienul. Acesta îţi garantează o bună susţinere şi dă formă sânilor tăi.

Alege un model cu prinderea bună şi eventual unul care micşorează. Da, există! Trebuie doar să întrebi în magazine.


Distribuie
..