Iată ce încălţăminte NU trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Distribuie

Pantofii sunt un detaliu important în garderoba fiecărei femei. Unele doamne fac un hobby colecţionând o varietate largă de pantofi de diverse culori şi modele. Odată însă cu trecerea timpului, multe modele nu mai sunt în modă, stând prăfuite undeva prin casă. Există totuşi câteva tipuri de pantofi pe care trebuie să le aibă orice femeie şi care rămân frumoşi şi originali în orice timp. Vezi care sunt aceştia!

Pantofii nude

Pantofii de culoare pielii sau nude sunt foarte versatili, potriviţi pentru aproape orice fel de ţinută. Cel mai mare avantaj al lor este că lungesc piciorul chiar şi dacă nu porţi platforme.

Cizmele negre

O pereche de cizme negre vor fi mereu la îndemână. Lejere şi confortabile, acestea te vor ajuta să te simţi relaxată şi să mergi oricât de mult vrei, picioarele nu vor obosi foarte tare. Asortate cu fuste , rochii sau pantaloni, acestea vor da ţinutei un aer casual, practic şi lejer.

Balerinii

Confortabili şi finuţi, balerinii vor fi mereu o alegere bună pentru o plimbare. Îi vei purta cu mare drag după o seară lungă, în care ai dansat pe tocuri. Dacă optezi pentru o ţinută mai romantică, atunci îi poţi purta cu rochiţe şi fustiţe. Dacă vrei o ţinută casual alege nişte pantaloni sau şorţi. Arată bine oricând.

Pantofii sport

Fie că ieşi să faci sport dimineaţa, fie la o plimbare pe bicicletă, te vei simţi în ei minunat. Când te grăbeşti foarte tare, aceştia sunt mai mult decât bineveniţi.

Pantofii negri

Clasici şi eleganţi, cu un toc măricel sau mediu, sunt buni atât la birou, cât şi de a transforma o ţinută de zi în una de seară în doar câteva secunde.

Sandalele

Dacă ai mult de mers şi e cald afară, sandalele sunt cea mai bună alegere. Sandalele nu se demodează şi sunt preferatele verii. Se poartă cel mai mult cu fuste, rochii vaporoase sau pantaloni scurţi.


Distribuie