Greşeli grave de look pe care TREBUIE să le eviţi

Distribuie

Nu fi o femeie frumoasă conformistă şi fără originalitate; dar şi invers, nu te transforma într-o vedetă de circ, sub pretextul de a te face remarcată sub orice preţ.

Evită să fii simplistă. A fi sexy nu echivalează cu farmecele personale în mod simplist. Doar dacă nu există o dorinţă feroce de a înhăţa primul iepure apărut – însă animalul riscă din plin să fie pe măsura capcanelor folosite: vulgar.

Poartă cu grijă:

  • Decolteul – trebuie dezvăluite cu moderaţie. Orice artificiu se bazează pe sugestie; dezvăluirea se va face ulterior.
  • Ciorapii: nu îţi afişa ciorapii sau portjartierul în faţa lumii, prin purtarea unei fuste prea scurte. Ţi le vei dezgoli destul de curând în împrejurări mai favorabile.
  • Fustele scurte – pot fi crăpate, dar ai grijă atunci când te aşezi: nu este cazul să îţi expui desuurile.
  • Pantalonii mulaţi din satin trebuie să fie folosiţi cu precauţie: dacă ai forme generoase, ei îţi vor da un aer vulgar; dacă formele tale sunt discrete, preferă satinul albastru sau negru.
  • Efectele transparenţei: subtilitate! Atenţie la fustele colorate şi la pantalonii mulaţi care îţi prezintă harta desuurilor pe care le porţi.
  • Atenţie la sutienul negru purtat sub o bluză albă fină: nu va fi purtat decât dacă într-adevăr cauţi un astfel de „decalaj”.

Eleganţa nu se împarte: este un întreg şi un detaliu nefericit sau exagerat va fi suficient pentru a-ţi ruina eforturile.

Invazia olfactivă: seara, ai întreaga libertate să alegi un parfum greu şi ameţitor şi să foloseşti din el cât doreşti. Ziua însă, alege o apă de toaletă mai uşoară, care să nu-i ameţească pe cei din jurul tău.

Unghiile roase: studente stresate sau femei de afaceri depăşite de situaţie, roadeţi totul în afară de unghii!

Şosete albe? Autorizate în două cazuri: faci sport sau navighezi!

Transparenţele nejustificate: doar dacă nu o faci cu artă, prin provocare sau estetică decalată (şi în acest caz, trebuie asigurată toată linia şi nu decalat doar acest detaliu), evită sutienul negru sau de culoare aprinsă sub o bluză albă.

Costumele de baie: ude, acestea riscă să îţi joace feste. Încearcă-le în cadă, acasă, înainte de plajă, pentru a evita o transparenţă pe care nu o vei mai putea evita.

csid.ro


Distribuie
..