Geaca de piele va fi mereu un MUST HAVE pentru toamnă. Inspiră-te să o asortezi corect | GALERIE FOTO

Distribuie

Jacheta de piele este cel mai bun aliat pentru zilele răcoroase de toamnă, mai ales că piesă vestimentară pune perfect în valoare orice ţinută. Dragostea fashionistelor faţă de jachetele de piele este atribuită mai multpr cauze. Una dintre ele este versalitatea acestei piese vestimentare.

 O poţi purta, cu succes, atât cu o rochie în printuri florale, cât şi cu o rochie clasică, neagră, sau cu o pereche de pantaloni casual.
Un alt motiv popularităţii jachetei de piele este utilitatea. Şi toate graţie materialului: pielea are proprietăţi unice, care protejează de frig.

Geaca de piele poate rezista perfect la temperaturi ridicate şi scăzute, de asemenea face faţă schimbărilor climaterice şi diferitor condiţii meteorologice.

În plus, jacheta de piele poate avea o gamă largă de variaţii, atât în ceea ce priveşte stilul, cât şi culoarea. În prezent poţi procura o jachetă de piele nu doar în nuanţe de negru sau maro, ci de asemena, să-ţi diversifici garderoba cu culori aprinse, cum ar fi verde sau roz.


Distribuie