GALERIE FOTO! Sfaturi cum să porţi PANTALONII SCURŢI din denim

Distribuie

Actualitatea pantalonii scurţi din denim nu va expira în scurt timp. Acest lucru îl demonstrează faptul că ani la rând aceştia se menţin pe poziţia must have în garderoba oricărei fashioniste. Şi în această vară, pantalonii scurţi din denim sunt o adevărată bijuterie pentru fete.

Pantaloni scurţi sunt extrem de practici şi trendy şi îi poate avea oricine. Cu siguranţă ai o pereche de blugi pe care nu-i mai porţi, aşa că fără dubii poţi să obţii din ei o pereche de pantaloni scurţi. Pentru aceasta nu trebuie să un meşter în croitorie, chiar dacă tăieturile vor fi haotice, acest lucru îi vor face mai trendy.

Cum să-i alegi corect?
1. Când mergi la cumpărături, te sfătuim să îţi iei câteva maiouri pe care le porţi cel mai des vara, pentru a asorta perfect pantalonii scurţi pe care vrei să-i cumperi.
2. Pentru fetele înalte sunt potriviţi atât pantalonii scurţi din denim cu o lungime mai lungă, cât şi cei de o lungime minimală, iar fetele de înălţime mai mică ar trebui să poarte pantaloni scurţi din denim cu talie înaltă.
3. Află că pantalonii scurţi din denim trebuie să se aranjeze perfect pe siluetă fără centură.
4. Ar fi bine să alegi pantaloni de un denim mai dens – aceştia vor avea o viaţă mai lungă.

Îţi prezentăm o serie de modele de pantaloni scurţi din denim pe care trebuie să-i ai în garderoba ta, în această vară.


Distribuie
..